Aller au contenu principal
Recherche
Accueil
Recherche
Index
Collections numérisées
Sélections thématiques
Éditions numériques
Accueil
Recherche
Recherche
Recherche
Filtres
et
ou
sauf
Titre
Auteur
Auteur secondaire
Date
Sujet
Editeur
et
ou
sauf
Titre
Auteur
Auteur secondaire
Date
Sujet
Editeur
et
ou
sauf
Titre
Auteur
Auteur secondaire
Date
Sujet
Editeur
et
ou
sauf
Titre
Auteur
Auteur secondaire
Date
Sujet
Editeur
et
ou
sauf
Titre
Auteur
Auteur secondaire
Date
Sujet
Editeur
Recherche
3 items
de 1
1–3 sur 3
Trier par
Pertinence
Title Asc
Title Desc
Auteur Asc
Creator Desc
Date Desc
Date Asc
liste
|
grille
3 items
Illustreret kogebog for by og land : med over 600 anvisninger til madlavning, bagning og syltning samt vejledning i saltning, røgning, brygning, vadsk, høkoning etc.
1899
Auteur(s) : Adeler, Laura (18..-19..)
Date : 1899
Editeur : H. Hagerups forlag (Kjøbenhavn)
Hvorledes skaffes god daglig kost til den billigste Pris ?
Auteur(s) : Torup, Sophus (1861-1937) ; Christmas-Dirckinck-Holmfeld, John de (1860-1916)
Auteur(s) secondaire(s) : Panum, Peter Ludwig (1820-1885). Préfacier
Date : 1885
Editeur : H. Hagerups forlag (Kjøbenhavn)
Menu-ordbog : fransk-engelsk-tysk-dansk en haandbog for musmødre, hoteller, restauranter, tjenere o. s. v.
1899
Auteur(s) : Nimb, Louise (1842-1903)
Date : 1899
Editeur : H. Hagerups forlag (Kjøbenhavn)