Aller au contenu principal
Recherche
Accueil
Recherche
Index
Collections numérisées
Sélections thématiques
Éditions numériques
Accueil
Recherche
Recherche
Recherche
Filtres
et
ou
sauf
Titre
Auteur
Auteur secondaire
Date
Sujet
Editeur
et
ou
sauf
Titre
Auteur
Auteur secondaire
Date
Sujet
Editeur
et
ou
sauf
Titre
Auteur
Auteur secondaire
Date
Sujet
Editeur
et
ou
sauf
Titre
Auteur
Auteur secondaire
Date
Sujet
Editeur
et
ou
sauf
Titre
Auteur
Auteur secondaire
Date
Sujet
Editeur
Recherche
1 item
de 1
1–1 sur 1
Trier par
Pertinence
Title Asc
Title Desc
Auteur Asc
Creator Desc
Date Desc
Date Asc
liste
|
grille
1 item
Platine en françoys, tres utile et necessaire pour le corps humain, qui traicte de honneste volupte et de toutes viandes et choses que lhomme mange : quelles vertus ont : et en quoy nuysent ou prouffitent au corps humain et comment se doyvent apprester ou appareiller : et de faire a chascune dicelles viandes soit chair ou poisson sa propre sausce : et des proprietez et vertus que ont lesdictes viandes. Et du lieu et place convenable a lhomme pour habiter : et de plusieurs aultres gentillesses parquoy lhomme se peult maintenir en prosperite et sante sans avoir grant indigence davoir aultre medecin sil est homme de raison.
Auteur(s) : Platina, Il (1421-1481)
Auteur(s) secondaire(s) : Christol, Desdier (14..-....). Traducteur
Date : 1519
Editeur : Le Noir, Michel (14..-1520 ; imprimeur-libraire) (Paris)